Over ons

We zijn al ruim sinds 2015 actief in het verhuren van opblaasbare spa’s en hebben in de tijd voldoende ervaring opgedaan om u een geweldige dag/weekend of week te bezorgen in onze PureSpa jacuzzi’s.

Wij onderscheiden ons van andere door altijd naar de klant zijn of haar wensen te luisteren, en samen tot een mooie oplossing te komen.

Onze locaties liggen verspreid over Noord-Holland (3X), Zuid-Holland, Friesland(3x), Overijssel, Utrecht, Limburg, Gelderland & Flevoland.

Flexibel en voordelig

Waar anderen een strakke planning hanteren, denken wij graag mee met onze trouwe klanten. U kunt bijvoorbeeld de Jacuzzi ‘s ochtends ophalen, en de volgende dag eind van de middag of avond retourneren. Ophalen en retour wanneer het U uitkomt zonder daarvoor dubbel te moeten betalen.

 

✓ Stevige kwaliteit Bubbelbaden!
✓ Helemaal compleet!
✓ Frisse, schonen Bubbelbaden!
✓ Snel opzetten (inclusief aansluiting voor waterkraan)!
✓ Flexibel en voordelig bubbelbaden huren.
✓ Drie afhaalpunten in Friesland!

Relaxen in een bubbelbad in u eigen tuin!

Onze Bubbelbaden maken het mogelijk om eens lekker te relaxen in uw tuin of woonkamer. In de ochtends voordat uw aan de slag gaat even lekker relaxen in een warm bubbelbad en/of ’s avonds na uw werk of inspannende dag lekker bubbelen onder het genot van een biertje, samen met gezin, uw familie, vrienden, uw familie een feestje bouwen of alleen even alleen relaxen? Jacuzzi huren wij maken het mogelijk! Bekijk hier de prijzen en verschillende modellen Jacuzzi’s

Hoogste kwaliteit Jacuzzi’s

Onze jacuzzi’s/bubbelbaden zijn van het merk Intex Pure Spa en zijn van zeer hoge kwaliteit en zorgen zo voor maximaal comfort. Doordat ze opblaasbaar zijn passen ze bijna overal, zowel binnen als buiten. De jacuzzi’s/bubbelbaden passen in elke auto en zijn niet zwaar. Wij leveren de bubbelbaden compleet met filters, chloortabletten en een aansluiting voor uw warmwaterkraan. Ook krijgt u een handleiding mee met daarin  een duidelijke uitleg voor het gebruik van de Bubbelbad/Spa.

De 4 persoons jacuzzi's

De Intex PureSpa zorgt voor een ultieme spa beleving met z’n 4e. Deze opblaasbare jacuzzi is dus geschikt voor groepen tot en met 4 personen en is uiterst comfortabel. Met een diameter van 196 cm is de jacuzzi zeer ruim.

In de jacuzzi zitten 120 bubble jets verwerkt met verwarmde bubbeltechnologie. De jacuzzi kun je heerlijk op temperatuur brengen met de ingebouwde verwarming. Deze is instelbaar tussen de 20 °C en 40 °C. Zodra de temperatuur 3 °C lager is dan de ingestelde temperatuur, begint de verwarming de jacuzzi weer te verwarmen tot de gewenste temperatuur.

De 6 persoons jacuzzi's

De Intex PureSpa zorgt voor een ultieme spa beleving. De opblaasbare jacuzzi is geschikt voor 6 personen en is daarom uiterst comfortabel. Met een diameter van 216 cm is de jacuzzi dus erg ruim.

In de 6 persoons jacuzzi zitten 140 bubble jets verwerkt met verwarmde bubbeltechnologie. De jacuzzi kun je heerlijk op temperatuur brengen met de ingebouwde verwarming. Net zoals de 4 persoons jacuzzi is deze instelbaar tussen de 20 °C en 40 °C en zodra de temperatuur 3 °C lager is dan de ingestelde temperatuur, begint de verwarming de jacuzzi weer te verwarmen.

De 8 persoons jacuzzi's

De Intex PureSpa zorgt voor een ultieme spa beleving. De opblaasbare jacuzzi is geschikt voor 8 personen en is daarmee de grootste in zijn klasse. Met een diameter van 236 cm erg ruim.

In de 8 persoons jacuzzi zitten 160 bubble jets verwerkt met verwarmde bubbeltechnologie. De jacuzzi kun je heerlijk op temperatuur brengen met de ingebouwde verwarming. Net zoals de 4/6 persoons jacuzzi is deze instelbaar tussen de 20 °C en 40 °C en zodra de temperatuur 3 °C lager is dan de ingestelde temperatuur, begint de verwarming de jacuzzi weer te verwarmen.

Relaxen in Drachten

Al helemaal zin om te bubbelen?