Nog een aantal vragen?
Geen probleem.

Nog vragen over onze jacuzzi’s? of toch nog benieuwd naar onze locaties? Klik hieronder op de link voor de pagina’s of klik hiernaast gemakkelijk op de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

De borg

De borg voor het huren van één jacuzzi is €100. Deze krijg je uiteraard 100% retour indien blijkt dat de jacuzzi in dezelfde nette staat verkeerd bij terugbrengen als bij ophalen.

Past de jacuzzi in mijn auto?

Zo lang je een neerklapbare achterbank hebt, past het in vrijwel elke auto! Het formaat van de opgevouwen jacuzzi is:

4 persoons: 69 x 69 x 69
6 persoons: 69 x 69 x 69

Hoe lang duurt het opzetten van de jacuzzi?

Niet lang. Het opzetten van een opblaasbare jacuzzi is binnen 5-10 minuten gedaan! Je legt het bijgeleverde grondzeil neer, zet de jacuzzi daar op, sluit de pomp aan en de jacuzzi wordt met één druk op de knop opgeblazen. Vervolgens leg je de waterslang in de jacuzzi (vullen met warm water) en de jacuzzi is klaar voor gebruik!

Er komt lucht uit het luchtventiel van de jacuzzi

Druk in het midden van het ventiel en draai deze een kwart slag naar links of rechts (beide is mogelijk) zodat deze sluit.

Water snel uit de jacuzzi laten lopen

Dit doe je door de dop aan de binnenkant van de bodem te openen en aan de buitenkant (helemaal onderop) te openen. Middels de meegeleverde adapter kan hier ook een tuinslang op worden aangesloten.

Hoe warm wordt het water?

De jacuzzi kan het water opwarmen tot maar liefst 40 graden! Wij raden u sterk aan om de jacuzzi met warm water te vullen. De pomp kan het bad langzaam verwarmen en houdt deze ook op temperatuur.

Reiniging

Je krijgt van ons een schone jacuzzi mee! Wij verwachten tegelijk van je dat de jacuzzi’s door jou schoon, droog en opgevouwen** worden teruggebracht. Zowel schoon en droog van binnen als van buiten. Dit is natuurlijk ook wel zo fris voor je eigen auto!

Er mag geen zand/aarde/grind/vuil in de jacuzzi of op de andere gehuurde materialen zitten als de materialen worden terug geleverd. De jacuzzi’s dienen droog te zijn voordat je deze opvouwt. Als de jacuzzi’s nat worden opgevouwen kunnen er schadelijke schimmels ontstaan die praktisch niet meer te verwijderen zijn.

Indien de materialen niet droog en/of schoon zijn terug geven zullen minimaal de volgende bedragen op de borg worden ingehouden; Jacuzzi reinigen/drogen €30 | Jacuzzi cover reinigen/drogen €12,50 | Jacuzzi niet goed gevouwen** €15 | Jacuzzi buitenkant niet droog €12,50 | Jacuzzi onderzeil rond reinigen/drogen €10 | Zand/Aarde/Grind/Vuil niet verwijderd vanaf €30 | Zware bevuiling vanaf €35

**De aanwijzingen hoe dit moet vind je in de meegeleverde koffer.

Storingscode

E90 – Geen waterstroom

Het kan voorkomen dat u een E90-storingmelding krijgt. Dit is vervelend, maar gelukkig op te lossen. Probeer eerst te resetten via de stekker. Stop de stekker in het stopcontact en zet de pompunit aan. Druk daarna op de reset van de stekker. Download hier het document om E90-storingen op te lossen indien het voorafgaande niet geholpen heeftE90-storingen oplossen

E94 – Watertemperatuur te laag

De temperatuur is onder 4 graden, verwarm het water.

E95 – Watertemperatuur is hoog

Het water is circa 50 graden. Laat de temperatuur van het water zakken, zet de pompunit uit, zodra de temperatuur is gezakt kunt u het opnieuw proberen.

E96 – Systeem fout

Haal de stekker uit het stopcontact en steek deze er opnieuw in.

E96 – Beveiliging droge werking

Controleer of er water in de pomp aanwezig is, haal de stekker uit het stopcontact en steek deze na controle er opnieuw in.